Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

gia plaka


-Γιατί οι εγχειρήσεις της καρδιάς λέγονται μπάϊ πας;
-Διότι άμα δεν πετύχει τότε bye. Πας....

Service Pack 1 για τα Windows 7



Η Microsoft σήμερα ανακοίνωσε ότι το Service Pack 1 για τα Windows 7 τέθηκε ήδη σε κατάσταση RTM [Release to Manufacturing] κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται ήδη σε τελική μορφή. Οι πελάτες Volume Licensing θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν στα χέρια του στο Service Pack 1 για τα Windows 7, όσο και για τα Windows Server 2008 R2 στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι

υπόλοιποι χρήστες θα το βρουν διαθέσιμο μέσα από το Windows Update στις 22 Φεβρουαρίου.


Το Service Pack για τα Windows 7 θα είναι ουσιαστικά μια συλλογή από ενημερώσεις ασφάλειας και διορθώσεις, χωρίς να φέρνουν κάτι νέο στο λειτουργικό σύστημα. Το αντίστοιχο Service Pack 1 για τα Windows Server 2008 R2 θα διαθέτει επίσης ενημερώσεις ασφάλειας και διορθώσεις και θα φέρνει δύο νέες δυνατότητες στο server λειτουργικό της Microsoft. Αυτές θα είναι η Dynamic Memory και το RemoteFX, λειτουργίες που σχετίζονται με την virtualization λειτουργία του λειτουργικό και σίγουρα κάτι που θα κάνει αρκετούς admin ανά τον κόσμο λίγο περισσότερο χαρούμενους μιας και πλέον το λειτουργικό θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τους πυρήνες που βρίσκονται στην GPU του συστήματος.

Η κυκλοφορία του Service Pack 1 τόσο για τα Windows 7, όσο και για τα Windows Server 2008 R2 αναμένεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο το μερίδιο τους στην αγορά, αφού η Microsoft υπολογίζει ότι ακόμα περισσότεροι χρήστες θα περάσουν στις νέες εκδόσεις των λειτουργικών της.
πηγή: pcmagazine