Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

OTHERVIEW-CHART SHOW YOUR COUNTDOWN - 26/2/2012(video)

Οι OtherView ζωντανά στην βραδυνή εκπομπή Chart Show Your CountDown  
  Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού. δισκευάζουν το [Safe Sex - Χρήστος Δάντης,1999]


Το show των OtherView (Βασίλης, Κρυσταλλία, Δημήτρης) αποτελείται από ένα έντονο, mainstream Dance DJ set, που 
 



 περιλαμβάνει δικά τους πρωτότυπα mash-ups, original παραγωγές και ιδιαίτερα remixes, σ’ έναν εκρηκτικό συνδυασμό από live φωνητικά & όργανα (πλήκτρα, κιθάρα).

To γκρουπ έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2009, όταν ένα δικό τους remake του «Είσαι Εδώ» κυκλοφόρησε ως digital single και video clip, και συμπεριλήφθηκε στην επανέκδοση του άλμπουμ «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μέσα στο 2010 οι Otherview κυκλοφόρησαν 4 singles, 2 διασκευές και 2 δικά τους κομμάτια (+ video clips), ενώ εμφανίστηκαν σε μουσικά βραβεία, fashion shows αλλά και στα καλύτερα clubs της Ελλάδας.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 κυκλοφόρησαν το δεύτερο επίσημο single τους, με τίτλο ‘La Luna’, ένα cover της μεγάλης επιτυχίας της Belinda Carlisle, ενώ είχε προηγηθεί το ‘So Long’, ένα απόλυτα καλοκαιρινό dance hit!

Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς σειρά είχε το τρίτο τους single, ‘Κάνε με’, το οποίο περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο τους album με τίτλο ‘So Long’, που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2010 από τη MY Group και τη Sony Music. Το album περιλαμβάνει 6 αγγλόφωνα και 4 ελληνόφωνα τραγούδια, με μοναδικές συνεργασίες από Vegas, Mark F. Angelo και Davide Rivaz.

Το Μάρτιο του 2011 οι Otherview κυκλοφόρησαν το 4ο single τους με τίτλο «RunAway», η avant garde αισθητική του video clip του οποίου, εντυπωσίασε, και συνέβαλε στην επιτυχία του κομματιού.

Και φτάνουμε στο Μάιο του 2011, όταν, μετά από μια σειρά hits, και με το fanbase 



του να διευρύνεται συνεχώς, το τρίο κυκλοφορεί το «I’m The One», σε συνεργασία με τον Mark F. Angelo. Το κομμάτι σκαρφάλωσε γρήγορα στο top 10 του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay chart, και έγινε η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, ιδιαίτερα μετά τη live εμφάνιση των OtherView στα MAD Video Music Awards. Στα βραβεία του μουσικού καναλιού μοιράστηκαν τη σκηνή με τον Κώστα Μαρτάκη, σ’ ένα medley του κλασικού “Summer Jam” (The Underdog Project) με το “I’m The One”.

Τους καλοκαιρινούς μήνες που ακολούθησαν, οι OtherView περιόδευσαν στην Ελλάδα, σε μια σειρά από πετυχημένες live εμφανίσεις.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους, 5ο στη σειρά, single με τον τίτλο “Μη Χαθείς”, ένα mellow φθινοπωρινό κομμάτι.



-OtherView- Το όνομα που σημαίνει 'Άλλη Οπτική Γωνία' γιατί όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι βλέπουν την μουσική...αλλιώς!


OtherView facebooκ


OtherView group